Festival Wolpop

Informatie

Stichting Wolpop organiseert bijna maandelijks culturele avonden in Delft. Bands, DJ's, kunstenaars, acteurs, dichters en dansers zorgen elke keer weer voor een vol en verrassend programma. Wolpop streeft ernaar een platform te bieden aan een mix van gevestigde namen, opkomende artiesten en experimentele acts. Sinds 2015 is Wolpop door een nieuwe groep mensen opgepakt en nieuw leven ingeblazen. Volgend jaar ook als festival?


Events

Naast een festival organiseert Wolpop het hele jaar door bandavonden, dit zijn meestal gratis toegankelijke avonden met live muziek in verschillende genres, maar ook poëzie en film behoren tot de mogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht van de afgelopen edities.


Posterarchief

Hier vind je een aantal posters die door de jaren heen zijn gemaakt. De posters worden altijd met liefde en aandacht gemaakt. Ze variëren in techniek, sommige posters zijn puur digitaal werk, terwijl andere gemaakt zijn met krantenknipsels, stiften en plaksel. Bij Wolpop zijn er meerdere vrijwilligers betrokken bij het maken van de posters, zodat ze altijd op tijd naar de drukker kunnen.


Foto's

Bij de meeste Wolpop avonden wordt de boel op de gevoelige plaat vastgelegd. Hier vind je een overzicht van de mooiste plaatjes van de meest recente evenementen.