Festival Wolpop

Wolpop + Popronde 2022

date_range 22 / 09 / 2022

access_time 20:00

Informatie

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op donderdag 22 september naar Delft. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.

Babs

Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Ze speelt met taal maar blijft recht voor haar raap. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving!
Bumble B Boy

Bumble B. Boy is a failed children's party entertainer, hoping to make it big in the Dutch music scene with his signature blend of energetic solo live performances and weird-punk. Expect nothing, & accept everything from Bumble B. Boy as he convulses on stage to rhythmic punk beats & erratic pop melodies. Parents, show your kids! Kids, tell your parents!
Fred Goverde

Fred Goverde en zijn band leveren prikkelende Nederlandstalige poëzie met een flinke dosis garagerock-attitude. Als The Hives, maar dan in je moerstaal. Als The Dandy Warhols, maar dan niet stoned. Met titels als ‘Je Mag Best Weten Dat Ik Nooit Aan Je Denk’ en ‘Huismus Straatkat Kutwijf’.
Poodle

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdamse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Poodle gaat over onzekerheden van het jongvolwassen bestaan, maar vooral over lol maken en schrijven waar ze maar over willen; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516


google maps iframe code generator

Eerdere events