Festival Wolpop

Wolpop Poessy

date_range 17 / 11 / 2017

access_time 20:00

Informatie

Op 17 november is de eerste edite van Wolpop Poessy een feit en jij kan er bij zijn! Met poëzie, spoken word en muziek kan jij je een avond lang op niveau komen vermaken. Uiteraard doen we niet aan entree, maar afname van alcoholische consumpties of een donatie worden te allen tijde op prijs gesteld.

Gijs ter Haar

Dichter, performer, poetry-slammer, verstekeling, kluizenaar, en doler Al het andere is te googlelen.
Marc van der Holst

Marc van der Holst (1973) schrijft, dicht, musiceert en tekent. Zijn debuutbundel Pyjamadagen verscheen eind 2014 bij uitgeverij Van Gennep en werd genomineerd voor de Jo Peter Poëzieprijs 2016.
Jan Modaal

Jan Modaal vertelt zijn verhaal Bespeelt de zaal met akoestisch kabaal Hij zingt, schreeuwt, rapt en praat Over wat hem wel of niet aanstaat Hij geeft u een kijkje in zijn hoofd Dat het u bijblijft is bij deze beloofd.
Wordbites

Wordbites is een poëtische mix van gesproken woord met live muziek, zang, filosofie of moderne dans. Pakkende performance-poëzie, subtiel op smaak gebracht met een scheut humor en een mespunt stilte. Wordbites speelde eerder ondermeer op Oerol, Poetry International, Hongerige Wolf, Festival der Aa, Kunstenfestival Watou, Theaterfestival Boulevard en de Zwarte Cross.
The Avonden

Muziek
Mike Bond

Één man, één gitaar. Blues, jazz, folk. Hij speelt liever niet voor een nuchter publiek.
Duizel

Duizel zingt, dicht, experimenteert, improviseert en loopt haar stem, laag na laag, tot sferische soundscapes.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516


google maps iframe code generator

Eerdere events