Festival Wolpop

Wolpop Owee 2019

date_range 20 / 08 / 2019

access_time 20:00

Informatie

Deze Owee is Wolpop van de partij met maar liefst twee bands. Lilith is een driekoppig punk en grunge monster, in meervoud vrouwelijk. Ook treed Gully Flowers op.

The Gully Flowers

The Gully Flowers is een Psych-Pop band uit Delft opgericht door Timo van der Vring. Hij maakte al heel wat podiumuren als Lunar Leshy en stond onder andere in een vol Rotown. Toch stond de wind een andere kant op en stopte de band. Timo nam in de zomer van 2015 een reeks demo's op en gaat sindsdien door het leven als Gully Flowers. Een band werd gevormd, viel weer uit elkaar. Er gaat altijd een nieuw blikje schutters open.
Lilith

Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Samen vormen zij de band Lilith. Een band die geïnspireerd wordt door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift. ‘Good girls swallow, bad girls spit’ is hun motto dat nu wordt vereeuwigd in een tweetal EP’s.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516


google maps iframe code generator

Eerdere events