Festival Wolpop

Wolpop: If Anything Happens To The Cat & Cold Cold Nights

date_range 31 / 05 / 2018

access_time 20:00

Genres: Postrock, Folk, Indie

Informatie

Deze avond staat in het teken van Post-Rock. Na 3 jaar toeren, schrijven en opnemen komt If Anything Happens To The Cat weer langs. Deze band uit Gent brengt een mix van gitaren, synths, verloren stemmen en andere instrumenten. Ze nemen hun vrienden van Cold Cold Nights mee, een vierkoppige post-rock indie folkband uit Praag.

If Anything Happens To The Cat

If Anything Happens To The Cat is een indie postrockband uit Gent. In 2012 kwam de eerste EP uit en in 2014 het eerste album. Sindsdien zijn ze hard bezig met opnemen en optreden. Na 3 jaar zijn ze terug bij Wolpop. Voor het nieuwste album 'Mångata'(2017) werd de samenwerking aangegeaan met de producer Magnus Lindberg. 'Mångata' is Zweeds voor de weg-achtige projectie van de maan op het water. De nummers gaan over verschillende thema's rondom water.
Cold Cold Nights

Sinds drie jaar bestaat de band Cold Cold Nights. De band, onder leiding van Jakub Jirásek, bestaat uit vijf leden met gitaren, drums, glockenspiel en trombone. In 2017 kwam het in de Tjechische pers bejubbelde debuutablum uit. De muziek is te omschrijven als een mix van post-rock en indie-rock.
DJ Maggy

Tropische sferen en muziek uit alle windstreken. Bekend van café de Klok.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516

Eerdere events