Festival Wolpop

Popronde 2019

date_range 19 / 09 / 2019

access_time 20:00

Informatie

We doen weer mee aan de popronde!

ZALM

NEDERLANDSE CULT/CAMP TV, DINGEN OM BOOS OP TE WORDEN EN NOISY GRINDPUNK!!!!!! ZALM IS DE NIEUWE EENMANS-FORMATIE UIT EINDHOVEN!!!!!!!!!!!!!!!! GRILLIGE SCREAMS, DIEPE GRUNTS!!!!!!! VOOR ALLES EN TEGEN ALLES!!!!!!! TEGEN DE ZELFGENOEGZAAMHEID EN IDIOTERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN JA DAT MOET IN CAPSLOCK EN MET UITROEPTEKENS!!!!!!!!
RADERKRAFT

Het eenkoppige Raderkraft uit Amsterdam is een synthesizer act die je met zijn sound meeneemt naar het Duitsland van begin jaren 80. Even koud als catchy, zijn liefde voor synthesizers gecombineerd met DIY spirit heeft geresulteerd in 2 EP's "Keine Richtung" en "Smart Control" waarvan de eerste is uitgebracht door Roxy legende Eddy De Clercq.
Wholly Michael

Deze Groningse apostelen vermengen indie met krautrock en psych, en nemen daar aanlopen van epische proporties voor. Songs die enkel met klank al een eigen wereld schetsen voor er nog maar een woord is gezongen. Ze maakten hun debuut op Grasnapolsky 2019 en waren ook al even te horen bij Kevin op 3FM. De zelfgetitelde EP is te luisteren op Spotify.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516


google maps iframe code generator

Eerdere events