Festival Wolpop

Kleinkunst Matinee

date_range 18 / 12 / 2022

access_time 13:00

Genres:

Informatie

Wolpop presenteert, op de zondagmiddag, een kleinkunst matinee. Dat betekent lekker kijken en luisteren. We beloven croissantjes en tosties, naast kunst en cultuur.

De Brave Bewoners en het Calconi Kwartet

Het CALCONI Kwartet bestaat uit Marloes van Kemenade (altviool, contrabas), Richard van Calcar (viool), Frank Zeppenfeldt (viool) en Joost Moulijn (cello). Zij hebben elkaar in het studentenorkest in Delft leren kennen. Al hebben hun professionele carrières zich in hele andere richting ontwikkeld, ze musiceren nog steeds met onverminderd plezier samen. Op hun lessenaar staat meestal klassiek repertoire maar zij maken deze middag met het grootste genoegen een uitstapje naar de muziek van Harry Bannink. PAULINE van der MEER (Jet) en MARJOLEIN MEIJER (Zuster Klivia) kennen elkaar al jaren uit de zangwereld. Beiden zingen in diverse ensembles voor zowel lichte als klassieke muziek. Groot geworden met de muziek van Ja Zuster Nee Zuster lieten zij de kans om deze briljante liedjes te zingen uiteraard niet voorbij gaan……(ze kenden ze al). JEROEN MANDERS (Gerrit) is een veelzijdig artiest: jong begonnen als acteur en cabaretmaker, later uitgebreid met acrobatiek. Hij studeerde klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium. Daarnaast componeert en arrangeert hij veel. Jeroen heeft alle arrangementen van de liedjes die u vanmiddag hoort geschreven.
Sebastiaan van Beek

Kleinkunstenaar, programma volgt...
Tito

Muziek project van Timo van der Vring (bekend van Motje Dood / Gully Flowers). Verwacht bipolaire akoestische volkspunk.
Daniil Aleksin

Daniil speelt 'Ingeburgerd', een kleinkunstvoorstelling over inburgeren en de invloed van politieke Sovjet structuren op de mens. Regie: Selma Susanna Foto: Martin Pluimers
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516


google maps iframe code generator

Eerdere events