Festival Wolpop

I Don't Kare-oke + Stumblin'Home

date_range 15 / 06 / 2019

access_time 20:30

Genres:

Informatie

Een avond waar we jouw hulp bij nodig hebben, ja JOUW hulp! Je kan namelijk punk-karaoke doen met de luitjes van 'I Don't Kare-oke'. Het voorprogramma wordt verzorgd door Delfts hardste punkband Stumblin' Home.

I Don't Kare-oke

Met I Don't Kare-aoke zorgen zij ervoor dat jij ook van pas komt deze avond, want ze hebben JOUW strot nodig! Zij zorgen voor de punkrock backingtracks, en jij zorgt voor de vocals!
Stumblin' Home

“Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard. Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie. Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.”
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociëteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516

Eerdere events