Festival Wolpop

Heroism & The Barbeardians

date_range 09 / 09 / 2016

access_time 21:00

Genres: Rock, Stoner

Informatie

De OWee was een feestje, maar met een nieuwe collegejaar gaan we nu ook weer beginnen aan de vaste avonden. We beginnen met een lekker portie rock van Heroism & The Barbeardians. We beginnen met wat dansbare partyrock en daarna hebben we goede ruige rock. Uiteraard gratis toegang en lekkere Jupiler.

The Barbeardians

The Barbeardians maken dansbare, megalomane, sexy partyhardrock! Bier en liefde, want bier is liefde. Dansen en sjansen, roze dasjes bij de juiste pasjes. Denk Electric Six, EODM, They Might Be Giants- Denk The Barbeardians. Nederland onveilig makend in aanloop naar de eerste EPrelease; bijna alle grote steden zijn inmiddels gezwicht! Kom met ons dansen!
Heroism

Deze vier heren besloten in 2006 een band te starten om hun behoefte aan stoner uit de jaren 80 te bevredigen. Met invloeden van Led Zeppelin maar later ook Queens of the Stone Age en Triggerfinger. Heroism combineert hard rock met catchy pop melodieƫn waarmee ze live zorgen voor een oldschool 'hardrock show'. Na een paar jaar recreatief spelen, willen ze meer. Ze gingen opnemen en begonnen met optreden. Na gigs in Paradiso, de EKKO en Bevrijdingspop Haarlem heeft Heroism zich ontwikkeld tot een ruwe diamant binnen de rock-scene.
Locatie

Deze avond wordt georganiseerd in Sociƫteit Novum.

Novum
Verwersdijk 102
2611 NK, Delft
+31 15 212 1516

Eerdere events