Festival Wolpop

Andere Koek & Stennis

date_range 12 / 01 / 2018

access_time 21:00

Genres: ska, nederpop, Reggae

Informatie

Ook in het nieuwe jaar is Wolpop er weer voor je maandelijkse culturele gezelligheid! We beginnen 2018 met een lekkere portie SKA! We openen dit jaar met de gloedje nieuwe band stennis. Later dit jaar komen ze met hun eerste nummers uit en in januari staan ze al bij Wolpop! Daarna komen onze vriendjes van Andere Koek! ook langs met hun tijd voor taart tour om hun 10 jarig bestaan te vieren. Uiteraard doen we niet aan entree, maar afname van alcoholische consumpties of een donatie worden te allen tijde op prijs gesteld.

Andere Koek

Andere Koek! - met uitroepteken - is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van Belgiƫ al platgespeeld. Met voorprogramma's van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!
Stennis

Deze gloedjenieuwe ska-band uit Amsterdam komt naar Delft. Ze hebben vorige maand hun eerste video uitgebracht. Verwacht Ska, reggae en nederpop.
Eerdere events